Προφίλ

Εκτύπωση

Η εταιρεία

Η επιχείρηση STARΝΕΤ GAMES ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό κυρίως την προώθηση των τερματικών PHOTO PLAY και διαφόρων άλλων παιχνιδιών σε "έξυπνα" σύγχρονα καταστήματα, όπως καφετέριες, bar, αίθουσες ψυχαγωγίας, bowling, internet cafe, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, παιδότοπους, αθλητικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας, γήπεδα 5Χ5 κλπ.

Η ξεκάθαρη θέση μας και η φιλοσοφία μας ήταν να προωθήσουμε στην αγορά θετικά παιχνίδια, γνωστά που να απολαμβάνουν ευρείας κοινωνικής αποδοχής και να αποκλείουν όμως συνειδητά τη βία, την πορνογραφία και το τζόγο.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία καταφέραμε να προωθήσουμε παιχνίδια που χρειάζονται μικρές απαιτήσεις σε χώρο και έχουν ευκολία τοποθέτησης, αλλά παράλληλα, παιχνίδια που είναι μεγάλα σε επιδόσεις και δυνατότητες.

Με το πέρασμα του χρόνου και την εμπειρία που αποκτήσαμε κατορθώνουμε να δίνουμε λύση για κάθε χώρο που επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet αλλά και ψυχαγωγία χωρίς να είναι αποκλειστικά internet cafes.

Η επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται στο πείσμα και την αγάπη που έχουμε στο χώρο των παιχνιδιών καθώς και στη συνεχή τροφοδότηση της αγοράς με νέα προϊόντα και καινούριες κυκλοφορίες σε ότι αφορά τα παιχνίδια.

Με άγρυπνο μάτι παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις του χώρου για να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και αυτοί με τη σειρά τους στους πελάτες τους, καθημερινά μαζί με τον καφέ ή το ποτό τους ένα ολόκλητο κόσμο διασκέδασης επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Εξάλλου ένα σύγχρονο κατάστημα εστίασης που μπορεί και "κρατά" τον πελάτη του, τον κάνει να επιστρέφει συχνότερα και να καταναλώνει περισσότερο, είναι σίγουρα ένα έξυπνο κατάστημα.

Υπηρεσίες

Ενοικίαση - Πώληση - Συνεκμετάλευση - Επισκευή Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών

Διαθέτουμε: PHOTO PLAY όλων των τύπων, ΠΟΛΥΠΑΙΧΝΙΔΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ, ΒΕΛΑΚΙΑ, ΡΑΛΥ, ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ, ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ, ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ, ΦΛΙΠΕΡ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΚΟΥΝΙΣΤΑ, ΓΕΡΑΝΑΚΙΑ, PLAYSTATION 2 και PLAYSTATION 3, VIDEO GAMES, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΟΘΟΝΕΣ και όλων των τύπων τα παιχνίδια.

Τα μηχανήματά μας είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε δημόσιους χώρους όπως χώρους ψυχαγωγίας, αίθουσες υποδοχής, χώρους αναμονής, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ, αθλητικά κέντρα, παιδότοπους, περίπτερα, ίντερνετ καφέ, αναψυκτήρια, πάρκα ψυχαγωγίας, γήπεδα 5Χ5, bowling κλπ.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως: SEGA, SONY, NAMCO, PHOTO PLAY, TAB, MERIT, KONAMI, TAITO, FUNWORLD, ATARI, LOWEN, FEILOLI, UNIVERSAL, COMESTERO, MERKUR, PAOKAI, FAS, SIVISSIDIS κλπ.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε όλη τη Θεσσαλία (ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ)

Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη παρέχουμε 24ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα!

Προϊόντα

ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΜΕ ΚΕΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ - PLAYSTASION ME ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΣΕΡΒΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΠΟΛΥΠΑΙΧΝΙΔΑ  ΜΠΑΛΑΚΙΑ - ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ  ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΓΕΡΑΝΑΚΙΑ - ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ  ΧΟΚΕΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ INTERNET KAFE  ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ

GAMES ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΏΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ    ΚΑΛΈΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ Ενοικίαση, Πώληση, Συνεκμετάλλευση και Επισκευή Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών

Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από πιστοποιητικό της ευρωπαϊκής ένωσης CE  Ενοικιάσεις Παιχνιδιών με Κερματοδέκτες

απευθυνόμαστε ΣΕ καφετέριες -περίπτερα, ίντερνετ καφέ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ  αιθουσες  Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών  με κερματοδέκτη Παιδότοπος  Ξενοδοχειακές μονάδες  ΚΑΙ Πολυχώρος

 

 

 

Copyright © 2013 StarNet Games. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.